. Тогава неизвестни счупиха стъклото на превозното средство. “Около 20:52 ч. тръгнах да

...
</TD
>. Тогава неизвестни счупиха стъклото на превозното средство. “Около 20:52 ч. тръгнах да
Коментари Харесай

Шофьорът на нападнатия в Пловдив автобус: Стреляно е с пушка от училището

. Тогава неизвестни счупиха стъклото на транспортното средство. 

“Около 20:52 ч. потеглих да се прибирам към гаража. Минавайки около учебното заведение, чух някакъв гърмеж. Отбих и тогава погледнах, че има дупка в стъклото, към 5-6 мм. 

" Бях самичък. Нямаше хора ", описа водачът на рейса. Той е безапелационен - стреляно е с пушка от учебното заведение.

“Камък не може да направи такава дупка от 5мм. Предполагам, че е стреляно от учебното заведение ", сподели той, защото не е видял камъни по пътя, нито пък бягащи хора. Но открива твърди, че открива съчма в рейса, която е одраскала и друго стъкло.

Костадин Тотков от “Автобусни транспорти " - Пловдив изясни, че към този момент е сложено краткотрайно стъкло на стойност 500 лв.. То ще остане на рейса, до момента в който не дойде новото, а това ще отнеме близо месец. 

Това не е първото нахлуване над автобус от градската пътна мрежа. “Има непрекъснато нахлуване по рейсовете - с яйца, с камъни ", сподели Тотков. 

От полицията настояват, че няма данни да е стреляно по рейса. А от общината се надяват новата социална поръчка за електронно таксуване да започва скоро, тъй като в нея е планувано рейсовете да бъдат оборудвани с охранителни камери, с цел да може сходни прояви на вандализъм да бъдат записани, оповестява Nova.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР